follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii curatenie » Judetul BIHOR
  home     Servicii curatenie   Judetul BIHOR

Servicii curatenie Bihor

Obtineti cel mai bun pret pentru servicii curatenie completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
servicii curatenie, servicii curatenie bihor (Oradea, BIHOR)
Prima cleaning este o companie specializata in servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru orice tip de locatii domestice sau industriale, case, magazine, birouri, institutii. clientii nostri sunt societati si companii de renume, in mare parte clienti straini foarte exigenti, care inteleg sa plateasca dar si sa beneficieze de servicii ireprosabile...
0740 *** ***Click aici!
servicii curatenie, servicii curatenie oradea (Oradea, BIHOR)
Curatatoria Chimica Ok Clean a fost infiintata in anul 2007 din elanul si dorinta catorva tineri care au vrut sa poata face o schimbare in bine in vietile unor persoane prea ocupate sa se ingrijeasca de unele probleme care le incarca si mai mult programul zilnic. In viziunea noastra fiecare client reprezinta un partener de incredere, in care noi investim servicii personalizate nevoilor..
0735 *** ***Click aici!
servicii curatenie (ORADEA, BIHOR)
Oficial suntem Socapex SRL-D, dar clientii ne stiu Apex Clean. O firma cu capital privat, care isi desfasoara activitatea in domeniul curateniei pe raza orasului Oradea si imprejurimi. Suna acum la 0755469132 si comanda un serviciu de curatenie profesionala sau foloseste formularul de contact !..
0755 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie