follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii curatenie » Judetul BRASOV
  home     Servicii curatenie   Judetul BRASOV

Servicii curatenie Brasov

Obtineti cel mai bun pret pentru servicii curatenie completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
servicii curatenie (Sacele, BRASOV)
Din 1993 şi până în prezent am investit în tehnologie şi în oameni. Oferim prestari servicii pentru un mediu de lucru curat şi sănătos. Utilajele profesionale din dotare (Austria, Germania) şi produsele biodegradabile (până la 98%) folosite, ne permit să vă oferim o paletă largă de aplicaţii în domeniul igienizărilor exterioare şi interioare. Toţi clienţii noştri au fost încântaţi de efortul depus şi..
0740 *** ***Click aici!
servicii curatenie brasov, servicii curatenie, servicii curatenie generala (Brasov, BRASOV)
Curatenie la domiciliul clientului. executam curatarea covoarelor cu electrobatator, spalare prin injectie-extractie si uscare instantanee la domiciliu. curatam saltele, canapele si tapiterii. folosim produse si aparatura profesionala de ultima generatie. la cererea clientului realizam si curatenie generala telefon : 0740.362.088 / 0754.603.389...
0754 *** ***Click aici!
servicii curatenie, servicii curatenie brasov (Brasov, BRASOV)
Prestam servicii profesionale de curatenie: dupa constructor, generala, de intretinere atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice. inamicul murdariei, cactus cleaning, va ofera la preturi exceptionale, curatenie dupa constructor, generala, de intretinere, (pe baza de contract), dupa petreceri, curatat mocheta, covoare, tapiterii, jaluzele pentru: institutii, firme, birouri, locuinte, cabinete, centre comerciale, hale etc...
0722 *** ***Click aici!
servicii curatenie (Brasov, BRASOV)
Stralucirea biroului, a cladirii de business, a dulcei case in care locuim, a halei de productie, a depozitului, a pensiunii sau a restaurantului, a magazinului, a tuturor spatiilor de lucru si de locuit este rezultatul procesului de curatenie si intretinere, un proces complex asumat cu toata responsabilitatea de echipa de specialisti in domeniu a first phone s.r.l. brasov. e langa serviciile de curatenie..
0268 *** ***Click aici!
servicii curatenie (Brasov, BRASOV)
S.c.green eco s.r.l. brasov este specializata in activitati d.d.d. (dezinsectie, dezinfectie, deratizare), detinatoare a licentei anrsc clasa 3, si a certificatelor de calitate iso9001, iso14001, iso18001, precum si a tuturor autorizatiilor necesare si a unui personal calificat, avand clienti in toate domeniile de activitate (unitati hoteliere si de agrement, unitati de alimentatie publica, primarii, cabinete medicale, mall-uri, parcuri industriale, saloane de imfrumusetare, spitale)...
0740 *** ***Click aici!
servicii curatenie brasov (Brasov, BRASOV)
Firma noastră oferă soluţii ideale pentru probleme legate de curăţenia locuinţelor, scărilor de bloc, birourilor, dar şi a interiorului maşinii dumneavoastră. Suntem o echipă tânără din Brașov, care iubim curățenia și dorim să îî facem și pe clienții noștrii să simtă același lucru. Suntem o echipă de masteranzi, dornică de muncă și de îmbunătățirea vieții dumeavoastră, câștingând astfel timp pentru a face lucrurile..
0740 *** ***Click aici!
servicii profesionale curatenie brasov (Brasov, BRASOV)
Suntem o firma de curatenie din brasov ce ofera servicii de curatenie civila si industriala si garantam cea mai buna calitate in apartamente, vile, sedii firma , spatii comerciale si intretineri de gradini si piscine. suntem o echipa tanara dornica sa satisfacem pretentiile fiecarui client si ne straduim sa oferim servicii de curatenie la cel mai inalt nivel si la cele mai..
0741 *** ***Click aici!
servicii curatenie brasov (Brasov, BRASOV)
Efectuam servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie la cele mai inalte standarde in conformitate cu legislatia uniunii europene. produsele folosite de firma noastra sunt recomandate in unitati cu profil industrial, productie si comert, in unitati cu profil alimentar, in unitati sanitare si in unitati hoteliere. ca noutate, societatea noastra ofera si servicii pentru combaterea daunatorilor (rozatoare, cartite, jderi, insecte, pasari) sau a animalelor (caini,..
0726 *** ***Click aici!
servicii curatenie brasov (Brasov, BRASOV)
Stim ca avem o singura sansa pentru a crea o prima impresie buna si de aceea oferim servicii de curatenie profesionale personalizate nevoilor dumneavoastra. fiecare locatie este unica si de aceea dam dovada de multa flexibilitate, rabdare si profesionalism in orice colaborare. fiindca ne dorim sa fim partenerii dumneavoastra si dorim sa construim o relatie de durata cu toti clientii, telefoanele noastre functioneaza..
0726 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie