follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii curatenie » Judetul CLUJ
  home     Servicii curatenie   Judetul CLUJ

Servicii curatenie Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru servicii curatenie completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
servicii curatenie generala, servicii curatenie petreceri, servicii curatenie birouri, servicii curatenie industriala, servicii curatenie cluj (FLORESTI, CLUJ)
Suntem o firma de curatenie profesionala care si-a castigat renumele pe plan national datorita profesionalismului, promtitudinii si dificultatii lucrarilor executate. datorita..
0264 *** ***Click aici!
servicii curatenie, servicii specializate in curatenie cluj, servicii curatenie cluj (Cluj Napoca, CLUJ)
Clean team ofera servicii specializate in curatenie oferind cel mai bun raport calitate/pret clientilor sai, oferind servicii de inalt profesionalism si..
0743 *** ***Click aici!
servicii de curatenie cluj, servicii curatenie cluj (Cluj Napoca, CLUJ)
Cleandex ofera servicii profesionale de curatenie in cluj napoca si imprejurimi. serviciile de curatenie prestate: curatenie de intretinere, curatenie dupa constructor, curatenie..
0732 *** ***Click aici!
servicii curatenie, servicii curatenie cluj (Turda, CLUJ)
KPA CLEAN ROMANIA este o societate cu o vechime de 12 ani in domeniul distributiei produselor de curatenie de la detergenti..
0756 *** ***Click aici!
servicii curatenie cluj, servicii curatenie (Cluj Napoca, CLUJ)
Firma noastra se ocupa cu distribuirea urmatoarelor produse aduse din ungaria si italia la pret de depozit: scutece pentru copii; scutece..
0364 *** ***Click aici!
servicii curatenie profesionale, servicii curatenie (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
Servicii de curatenie profesionale in Cluj la cele mai mici preturi in apartamente, case, vile, banci, institurii, sedii firme, spatii comerciale,..
0744 *** ***Click aici!
servicii curatenie cluj, servicii curatenie cluj (Cluj Napoca, CLUJ)
Compania noastra va ofera produse de calitate si servicii complete la standarde europene folosind tehnici moderne, materiale de calitate si o..
0722 *** ***Click aici!
servicii curatenie cluj, servicii speciale de curatenie (CHINTENI, CLUJ)
Limita k este o companie tanara specializata in prestarea de servicii complete de curatenie, intretinere si menaj, deschisa spre colaborare de..
0736 *** ***Click aici!
servicii curatenie maramures, servicii curatenie cluj
Societate comerciala cu capital privat romanesc, 14 ani de experienta in prestarea serviciilor profesionale de curatenie pentru spatii industriale foarte mari,..
0262 *** ***Click aici!
servicii curatenie, servicii curatenie (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
Servicii de curatenie imobile particulare sedii de firme, asociatii de locatari si proprietari . Maturat, spalat, ceruit parchet, lustruit gresie, curatat..
0264 *** ***Click aici!
servicii curatenie cluj (Cluj Napoca, CLUJ)
Best imobiliare presteaza servicii de curatenie in cluj (intretinere, generala, geamuri, dupa renovari, zugraveli, petreceri, mutari-geamuri, pardoseli, mobilier, bai, bucatarii, covoare,..
0724 *** ***Click aici!
servicii de curatenie (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
Vă oferim o gamă largă şi completă de servicii şi consultanţă in domeniile: 1. Accesare fonduri europene 2. ..
0726 *** ***Click aici!
servicii curatenie
Curatenie de intretinere, curatenie spatii comerciale, curatenie de birouri s.a., toate sunt servicii profesionale de curatenie oferite de secola! va asiguram..
0744 *** ***Click aici!
servicii curatenie (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
Serviciile oferite de compania noastra in domeniul alpinismului utilitar cuprinde: montaje publicitare; curatenie dupa constructor in zone accesibile doar din coarda;..
0770 *** ***Click aici!
servicii curatenie cluj (Cluj Napoca, CLUJ)
Sc motor parts srl firma de curatenie va ofera: -curatenie dupa constructor;-curatenie permanenta; -curatenie generala; -curatenie hale industriale; -slefuit,lustruit pardoseli; -curatat..
0745 *** ***Click aici!
servicii curatenie (Cluj Napoca, CLUJ)
S.c. marques construct s.r.l. este o societate cu capital 100% privat, nou infiintata, dar cu un personal calificat si peste 10..
0752 *** ***Click aici!
servicii de curatenie cluj (Cluj Napoca, CLUJ)
Special confort ofera servicii de curatenie rapide si eficiente. cu un personal bine instruit, solutii profesionale si aparatura moderna, punem pe..
0264 *** ***Click aici!
servicii curatenie (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
Suntem specializati in curatenia de intretinere a birourilor, gradinitelor, scolilor, asociatilor de proprietari, agentilor economici privati si publici. Va oferim curatenie..
0742 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie