follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii curatenie
  home     Servicii firme   Servicii curatenie

Servicii curatenie

Obtineti cel mai bun pret pentru servicii curatenie completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
servicii curatenie craiova (DOLJ)
Cine suntem? societatea reinigen total srl are ca principal obiect de activitate curăţenia în spaţiile pe care dumneavoastră le deţineţi...
0740 *** ***Click aici!
servicii curatenie bucuresti (BUCURESTI)
Firma avis star construct va ofera servicii de calitate fara ca momentele de relaxare sau afacerile dumneavoastra sa fie intrerupte. personalul..
0726 *** ***Click aici!
servicii curatenie (BUCURESTI)
"quick cleaning" este o companie specializata in servicii profesionale de curatenie pentru institutii, hoteluri, birouri, hale industriale, magazine, case particulare, curatenie..
0723 *** ***Click aici!
servicii curatenie constanta (CONSTANTA)
Americlean romania este subsidiara americlean inc. u.s. americlean intelege perfect psihologia celor care apeleaza la servicii de curatenie si de aceea..
0746 *** ***Click aici!
servicii curatenie constanta (CONSTANTA)
S.c. vip rgn house cleaning s.r.l. cu sediul in municipiul constanta are ca obiect principal de activitate serviciile de curatenie. suntem..
0753 *** ***Click aici!
servicii curatenie hunedoara (HUNEDOARA)
Am pornit la drum in 2007 ca franciza a danymond serv bucuresti.datorita acestui fapt am putut beneficia de experienta de peste..
0354 *** ***Click aici!
servicii curatenie alba (ALBA)
Prin daily clean aducem in romania un nou concept pe piata serviciilor profesionale de curatenie, un model de business care se..
0757 *** ***Click aici!
servicii de curatenie (BUCURESTI)
Servicii de curatenie pentru spatii interioare si exterioare ale cladirilor publice si private. premium star srl este o societate cu capital..
0723 *** ***Click aici!
servicii curatenie (BUCURESTI)
Satisfacerea nevoilor clientilor reprezinta obiectivul principal al companiei, iar personalul atent selectionat realizeaza cu succes de fiecare data fiecare interventie solicitata...
0737 *** ***Click aici!
servicii curatenie (BUCURESTI)
Cu o experienta indelungata in amenajarea gradinilor, sc tehno art garden srl membru al tehno art grup va invita sa va..
0744 *** ***Click aici!
servicii curatenie constanta (CONSTANTA)
Spalatorie profesionala de covoare - cea mai ieftina spalatorie de covoare din constanta si romania : 3,99lei /mp (transport gratuit de..
0766 *** ***Click aici!
servicii curatenie (CLUJ)
S.c. marques construct s.r.l. este o societate cu capital 100% privat, nou infiintata, dar cu un personal calificat si peste 10..
0752 *** ***Click aici!
servicii curatenie (BRASOV)
Stralucirea biroului, a cladirii de business, a dulcei case in care locuim, a halei de productie, a depozitului, a pensiunii sau..
0268 *** ***Click aici!
servicii curatenie sibiu (SIBIU)
Sc tegorasib srl din sibiu este o firma specializata în servicii profesionale de curatenie cu un domeniu larg de activitate...
0748 *** ***Click aici!
servicii curatenie arad (ARAD)
Firma happy client srl arad ofera servicii profesionale de curatenie pt birouri, sedii bancare, societati comerciale, cabinete, gradinite, scoli, scari de..
0737 *** ***Click aici!
servicii servicii curatenie buzau (BUZAU)
Ateka solutions srl - servicii prestate in domeniul constructiilor la sol cat si la inaltime prin alpinism utilitar. alpinism utilitar buzau,..
0764 *** ***Click aici!


Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie