follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii curatenie
  home     Servicii firme   Servicii curatenie

Servicii curatenie

Obtineti cel mai bun pret pentru servicii curatenie completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
servicii curatenie (TIMIS)
Servicii profesionale de curatenie. Comert si distributie consumabile pentru curatenie. Michelle Cleaning este o companie specializata in servicii profesionale de curatenie...
0728 *** ***Click aici!
servicii curatenie generala, servicii curatenie bucuresti (BUCURESTI)
Facility expert services este o companie care a fost infiintata in anul 2007 de catre lucian neagu. intreprinderea noastra ofera servicii..
0762 *** ***Click aici!
servicii curatenie maramures, servicii curatenie cluj (CLUJ)
Societate comerciala cu capital privat romanesc, 14 ani de experienta in prestarea serviciilor profesionale de curatenie pentru spatii industriale foarte mari,..
0262 *** ***Click aici!
servicii curatenie, servicii curatenie sibiu (SIBIU)
Servicii profesionale de curatenie intretinere. sedii firme, apartamente, banci, fabrici, exterioare. datorita investitiilor continue si a programelor de training periodice..
0751 *** ***Click aici!
servicii curatenie bucuresti, servicii curatenie bucuresti (BUCURESTI)
Servicii de curatenie profesionale de intretinere si dupa constructor in cadrul locuintelor, birourilor, institutiilor publice. oferim urmatoarele servicii de curatenie: curatenie..
0723 *** ***Click aici!
servicii curatenie generala, servicii curatenie valcea (VALCEA)
Oferim servicii de curatenie profesionala in cadrul judetului valcea, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, si chiar babysitting. servicii de curatenie generala. se efectueaza..
0720 *** ***Click aici!
servicii curatenie industriala, servicii curatenie (BUZAU)
Servicii de curatenie industriala, servicii de alpinism utilitar, distributie de detergenti si consumabile pentru curatenie, curatare jaluzele verticale. curatenie profesionala pentru..
0722 *** ***Click aici!
servicii curatenie profesionale, servicii curatenie (CLUJ)
Servicii de curatenie profesionale in Cluj la cele mai mici preturi in apartamente, case, vile, banci, institurii, sedii firme, spatii comerciale,..
0744 *** ***Click aici!
servicii curatenie profesionala, servicii curatenie (GALATI)
Acoperim o gama larga de servicii de curatenie pentru segmentul comercial - birouri sau spatii comerciale, restaurante / baruri, magazine, depozite..
0752 *** ***Click aici!
servicii de curatenie, servicii curatenie barlad (VASLUI)
S.c. contiflam s.r.l - servicii profesionale de curatenie si menaj, curatenie curenta, generala, sedii firma, banci, spatii comerciale, spalam si curatam..
0727 *** ***Click aici!
servicii curatenie cluj, servicii curatenie cluj (CLUJ)
Compania noastra va ofera produse de calitate si servicii complete la standarde europene folosind tehnici moderne, materiale de calitate si o..
0722 *** ***Click aici!
servicii curatenie cluj, servicii speciale de curatenie (CLUJ)
Limita k este o companie tanara specializata in prestarea de servicii complete de curatenie, intretinere si menaj, deschisa spre colaborare de..
0736 *** ***Click aici!
servicii curatenie, servicii curatenie constanta (CONSTANTA)
Firma curatenie constanta. roclean - firma specializata in servicii profesionale de curatenie in constanta si intretinere pentru firme, birouri, locuinte -..
0721 *** ***Click aici!
servicii profesionale curatenie arad, servicii curatenie arad (ARAD)
Avantaj diamond societate specializata pe servici profesionale de curatenie, va ofera: curatenie dupa constructor sau renovare, curatenie generala si de intretinere,..
0721 *** ***Click aici!
servicii de curatenie, servicii curatenie generala (BUCURESTI)
Firma care presteaza, la cerere sau pe baza de contract, servicii de curatenie generala si de intretinere pentru persoane juridice. curatenie..
0723 *** ***Click aici!
servicii curatenie, servicii curatenie (CLUJ)
Servicii de curatenie imobile particulare sedii de firme, asociatii de locatari si proprietari . Maturat, spalat, ceruit parchet, lustruit gresie, curatat..
0264 *** ***Click aici!
servicii curatenie constanta, servicii curatenie constanta (CONSTANTA)
Servicii curatenie in segmentul rezidential si firme. preturi mici , seriozitate si oferta flexibila. abonamente incepand cu 100 ron [ toate..
0 72 *** ***Click aici!
servicii curatenie gorj, servicii profesionale de curatenie (GORJ)
Curatenie generala (odata pe luna sau la cererea dumneavoastra) aspirarea si spalarea prin injectie-extractie a covoarelor, mochetelor si tapiteriilor; spalarea mecanica..
0766 *** ***Click aici!


Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie