follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii curatenie
  home     Servicii firme   Servicii curatenie

Servicii curatenie

Obtineti cel mai bun pret pentru servicii curatenie completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
servicii curatenie (BUCURESTI)
Apelati la noi si veti beneficia de servicii complete pentru alegerea solutiei optime! asiguram servicii ireprosabile, executate la termen, pentru ca noi..
0722 *** ***Click aici!
servicii curatenie bucuresti (BUCURESTI)
Firma de curatenie din bucuresti, specializata in servicii profesionale de curatenie, locuinte, sedii de birouri banci, magazine, scolii, gradinite s.a.m.d ...
0769 *** ***Click aici!
servicii curatenie profesionala (HARGHITA)
Firma torvan trade srl presteaza servicii de curatenie profesionala pentru persoane fizice, persoane juridice, institutii publice, asociatii de proprietari. torvan trade..
0742 *** ***Click aici!
servicii curatenie craiova (DOLJ)
Navicor este o companie care functioneaza din anul 2005 specializata in servicii de curatenie profesionale pentru institutii, hoteluri, spitale, birouri, hale..
0723 *** ***Click aici!
servicii curatenie profesionala (ALBA)
Totalcleaning este un important furnizor de servicii de curatenie, cu o reputatie remarcabila pentru calitatea si integritatea serviciilor oferite . pentru..
0744 *** ***Click aici!
servicii profesionale curatenie brasov (BRASOV)
Suntem o firma de curatenie din brasov ce ofera servicii de curatenie civila si industriala si garantam cea mai buna calitate..
0741 *** ***Click aici!
servicii curatenie brasov (BRASOV)
Stim ca avem o singura sansa pentru a crea o prima impresie buna si de aceea oferim servicii de curatenie profesionale..
0726 *** ***Click aici!
servicii curatenie arad (ARAD)
Local cleaning va ofera urmatoarele tipuri de servicii in spatii comerciale, birouri si spatii de locuit: curatenie generala, curatenie dupa constructor,..
0743 *** ***Click aici!
servicii curatenie bucuresti (BUCURESTI)
Suntem o companie profesionista, flexibila si dinamica cu simtul raspunderii care pretuieste timpul dumneavoastra si asigura servicii de cea mai buna..
0730 *** ***Click aici!
servicii de curatenie cluj (CLUJ)
Special confort ofera servicii de curatenie rapide si eficiente. cu un personal bine instruit, solutii profesionale si aparatura moderna, punem pe..
0264 *** ***Click aici!
servicii curatenie ploiesti (PRAHOVA)
Firma executa lucrari de mentenanta in domeniul electric, in industria chimica si petrochimica, lucrari de curatenie industriala, civila si dupa constructor,..
0244 *** ***Click aici!
servicii curatenie bistrita (BISTRITA-NASAUD)
Sc geo-sil clean srl ofera servicii de curatenie profesionala, curatenie generala si de intretinere atat persoane juridice cat si fizice (curatenie..
0746 *** ***Click aici!
servicii curatenie constanta (CONSTANTA)
Firma de curatenie,dezinfectare si deratizare. aspirarea, spalarea mochetelor cu aparate profesionale ( injectie si extractie) dezinfectarea pardoselilor cu abur, curatarea mobilierului..
0729 *** ***Click aici!
servicii curatenie galati (GALATI)
Curatenie generala spatii comerciale, birouri, cabinete medicale, apartamente, case si vile; curatenie dupa constructor; curatat covoare, mochete si tapiterii; curatenie dupa..
0745 *** ***Click aici!


Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie