follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii curatenie
  home     Servicii firme   Servicii curatenie

Servicii curatenie

Obtineti cel mai bun pret pentru servicii curatenie completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
servicii de curatenie galati (GALATI)
Firma noastra ofera servicii de curatenie profesionala in apartamente, garsoniere, case si vile, dar si companii, firme, birouri si orice alt..
0762 *** ***Click aici!
servicii curatenie (BACAU)
Firma promoveaza pe piata moldovei si nu numai, in regim de exclusivitate, echipamente cu care se pot asigura conditii igienico-sanitare la..
0788 *** ***Click aici!
servicii curatenie bucuresti (BUCURESTI)
Oferim serivii complete curatenie acasa sau la birou, dupa constructor sau de intretinere, oferte si abonamente super avantajoase, disponibilitate 24h/24; executam finisaje..
0723 *** ***Click aici!
servicii curatenie tulcea (TULCEA)
Sc terra clean service srl este o echipa tanara, eficienta, care presteaza serviciile de curatenie cu profesionalism, seriozitate si rigurozitate..
0743 *** ***Click aici!
servicii curatenie fatade (IASI)
Specializati in lucrari la inaltime, cu echipament modern specific lucrarilor de alpinism utilitar, firma s.c. flysolution s.r.l. va sta la dispozitie..
0755 *** ***Click aici!
servicii curatenie ilfov (ILFOV)
Suntem o echipă tânără, eficientă, dornică de afirmare, care prestează serviciile de curăţenie cu profesionalism, seriozitate şi rigurozitate, transformând astfel curăţenia..
0723 *** ***Click aici!
servicii curatenie constanta (CONSTANTA)
Fox cleaning este o firma specializata in business services din anul 2006, activând ca prestator al gamei complete de servicii în..
0728 *** ***Click aici!
servicii curatenie timisoara (TIMIS)
Oferim servicii de curatenie profesionale si prompte la preturi avantajoase in functie de suprafata sediului, forta de munca necesara, consumabilele..
0741 *** ***Click aici!
servicii curatenie bucuresti (BUCURESTI)
Geniali clean este o firma specializata in servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru orice tip de locatii, domestice sau industriale,..
0765 *** ***Click aici!
servicii curatenie ilfov (ILFOV)
Firma specializate in executarea de servicii de cutatenie si mutari locatii birouri. deasemenea firma noastra ofera servicii de consultanta manageriala. daca..
0721 *** ***Click aici!
servicii curatenie bucuresti (BUCURESTI)
Desi suntem noi aparuti pe piata de domeniu avem cateva atuuri importante: ne caracterizeaza profesionalismul, rabdarea, atentia pentru detalii si tenacitatea...
0724 *** ***Click aici!
servicii curatenie galati (GALATI)
Sc trainov srl are ca domeniul de activitate - prestarea serviciilor de curatenie. suntem pregatiri sa venim in sprijinul dvs...
0236 *** ***Click aici!
servicii curatenie bacau (BACAU)
Efectuam servicii de curatenie profesionala,menaj pe baza de contract dezinsectie si deratizare.serviciile sunt efectuate cu personal calificat, detergenti si aparatura profesionala..
0740 *** ***Click aici!
servicii curatenie (BUCURESTI)
Gify clean ofera atat persoanelor fizice cat si juridice o gama larga de srvicii de curatenie:curatenie generala,de intretinere,curatenie dupa constructor,curatenie inainte/dupa..
0721 *** ***Click aici!
servicii curatenie (HUNEDOARA)
Societatea nostra ofera servicii de curatenie si intretinere cladiri, birouri, spatii comerciale, showroom, apartamente, case, vile pe baza de contract si..
0744 *** ***Click aici!
servicii curatenie bucuresti (ILFOV)
Agentia ecologic dezinsect srl are o bogata experienta in domeniul prestarilor de servicii in combaterea insectelor si rozatoarelor, in dezinfectie..
0720 *** ***Click aici!
servicii curatenie (BUCURESTI)
Evy's cleaning ofera servicii profesionale de curatenie adresate persoanelor fizice si juridice. curatenie generala, curatenie de intretinere (pe baza de abonament),..
0763 *** ***Click aici!
servicii curatenie bucuresti (BUCURESTI)
Oferim urmatoarele servicii de curatenie: curatenie apartamente si vile, curatenie birouri si spatii comerciale, sedii firma ,cabinete medicale, ambasade, sedii banca,..
0722 *** ***Click aici!


Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie